onsdag 21 oktober 2009

BOKTIPS

Jag har trott att hösten är min stora bokslukarperiod men har upptäckt att det är fel. Den börjar i februari. Men det tänker jag ändra på i år. Jag skriver läsdagbok, vilka böcker jag läst, kort om händelsen och när jag läst dom. Tittade i boken idag och såg att de senaste åren har jag knappt läst något under oktober, november, december. Konstigt! Undrar hur det kommer sej? Kanske för mycket som snurrar i huvet så det är svårt att koncentrera sej på en bok. Nu har jag i alla fall läst ut en bok som jag tyckte bra om. "Sigrids hemlighet" av Karin Wahlberg. Jag gillar historiska romaner och denna handlar om kvinnors situation på 1000 talet. (Vilken tur att man inte levde då!)


Sen blev jag så lycklig idag när jag hittade Camilla Läckbergs "Fyrvaktaren" på biblioteket. Ser fram emot att få läsa den på höstlovet. Men först ska jag avsluta den bok jag håller på med nu, Anna Janssons "Först när givaren är död". Fantastiskt vilka bra kvinnliga svenska deckarförfattare det finns!
Nej nu hinner jag inte sitta här och skriva längre jag som har så mycket att läsa... Kvällspromenad, en lässtund och sen ska jag titta på "Bonde söker fru".

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Kerstin

Jag har precis läst ut fyrvaktaren, bra och lättläst. Jag skriver oxå läsdagbok det är roligt och gå tillbaka och kolla.

Kram Maria

Kerstin: sa...

Hej Maria! Jag ser verkligen fram emot att läsa Fyrvaktaren. Hon skriver så bra tycker jag. Visst är det kul med läsdagbok. Kul att kolla tillbaka.