söndag 21 mars 2010

I BAKGRUNDEN.....

Dagens tema för fototriss är "i bakgrunden". De andra gångerna jag har tagit med kort i trissen har jag leta i mitt arkiv. Idag bestämde jag mej för dagsfärska foton. På med kläder, nyladdade batterier i kameran och ut för att leta motiv I BAKGRUNDEN. Hur jag letade och fotade så fanns hela tiden den blå himlen som bakgrund. Jag kan inte låta bli. Nu har jag längtat så länge efter sol och vår så nu får klarblå himmel vara I BAKGRUNDEN för mina foton. Visst är det underbart att våren är på väg!!!!


Mer foton på temat hittar du här.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Ingenting kan ju vara vackrare än en blå himmel efter allt grått!
En bakgrund som duger mer än väl, tycker jag!

Bilden med "kissarna" var ju bara sååå vårig och snygg!

Och tack för din kommentar inne hos mej!!
Ha en fortsatt bra söndag!
Jenny

Christer sa...

Härligt, jag gillar mittenbilden bäst.

skogsfrun på dal sa...

Visst vore det intressant om allas foton vore nytagna, så finge man ju se hur det var runt om i vårt avlånga land;-) Härligt att se blå himmel, som bakgrund är den väl outstanding;-) Tycker den sista bilden är särskilt intresseväckande.

LissenTo sa...

Håller med om att man njuter av den blå himlen och det fina ljuset som är nu.
Ha det gott. Lissen

Anonym sa...

Det här är den absolut bästa tiden på året! Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att vara ledig från nu och fram till juni. Sen jobba över sommaren för att sen vara ledig igen september-oktober, då det också är fint. Fast det är nu man lapar solen och känner att den gör välbehövlig nytta.
/Märit

KarinW sa...

Men du vilka bilder och vilka färger du fångat, snyggt!
Vi ses i morgon vid 4-tiden då!