tisdag 11 augusti 2009

90 ÅR


Nu har det varit ont om tid för blogande. Vi har firat min pappa som fyllt 90 år. Helt otroligt! Och det har varit så fantastiskt roligt! Huset fullt av syskon och syskonbarn med respektive och några syskonbarnbarn. Och alla vänner och släktingar som kom för att fira pappa.... Vi hade planerat att sitta ute i trädgården, men regnet öste ner ett tag på eftermiddagen. Tur att det blev uppehåll för annars hade det blivit trångt inne.
Ja det var verkligen en härlig dag och pappa var trött (det har man väl rätt att vara när man är 90?) och mycket glad över dagen!!

Pappa har skrivit lite om sin barndom och uppväxttid. Jag lånade anteckningarna i vintras och renskrev och skickade till http://www.gordinegenbok.se/ . Sen blev det en fin bok att ge honom i julklapp. Jag tyckte det var så intressant att läsa om allt han var med om som barn/tonåring. Kolning, husbygge och skogsarbete. Tiderna har verkligen förändrats.
Försökte att fota lite men tyvärr har kameran fått stora knäppen. Det är så synd när man vill föreviga en så fin dag. Alla bilder blev utan skärpa (jag tror inte det beror på fotografen helt och hållet) men 2 bilder blev i alla fall skapliga.

2 kommentarer:

Majsan Eriksson sa...

Underbara blommor!
Roligt att höra att er dag blev lyckad!
Majsan

KarinW sa...

Tänk att han fyllt 90! Tyckte nyss han var med oss på isen när vi skulle pimpla med fritids.
Ja man blir himla trött på roligheter också!
Kram kram