lördag 20 februari 2010

BULLFEST HELA DAN
Idag har jag invigt "min kreativa plats" med att baka bullar. Härligt! Och vilket toppenkök att baka i. Det här känns som lyx! Undrar om jag ska våga prova på att baka surdegsbröd.... Får nog googla efter tips kring det.

Nu ska det bli en promenad med hunden. Känns inte alls lockande ikväll. 18 grader kallt och det blåser. Men sen blir det lååångkväll och hålla tummarna för Anja och de andra svenskarna som tävlar i OS ikväll. Måtte ingen falla igen i den hemska backen!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vilka härliga bilder! Du har då inte "bytt ner dig" när det gäller husbyte om man får tro den här lilla köksglimten! Fortsätt att både baka och mysa tillsammans! Vi ses!
Ruthan

hoppolek sa...

härligt det ser ut ; ).ja jag har fått lite
dille på att städa tur att man får det ibland.
Ett tips på en bra bak blogg där man får lte recept är www.bakahemma.blogspot.com

hon hade något om surdeg häromdagen.
nu ska ängla ut o kissa men det vill hon inte
i det här vädret så jag får släpa ut henne bakom husknuten He he kram Gunilla

Karin sa...

Aha nu är ditt bakkök invigt och gott ser det ut med bullar! Du lägger väl några i frysen om jag dyker upp framöver:)? Jag har kommit av mig i boklyssnandet fast jag har nog bara en bok kvar av dom jag fick av dig. Klart att du fixar surdeg, själv har jag problem med att det ska växa och matas men man kan visst frysa små degduttar också.
Ha en fortsatt skön helg i kylan!
Kram Karin

Kerstin: sa...

Ruthan: du är välkommen att titta in. Nu finns det ju bullar i frysen åxå! Det tillhör inte vanligheten hos mej. Skippar bragokexen den här gången:)
Hoppolek: Ska genast kolla sidan du tipsar om.

Kerstin: sa...

Karin: Självklart finns det bullar till dej också!