lördag 27 februari 2010

LÖRDAGSMORGON

Finns det nån härligare morgon än lördag morgon? Två dagar som är helt ofyllda och som jag får fylla med ett fint innehåll. Började med att äta en frukost helt befriad från stress. Nybakat bröd och kaffe och att lösa melodikrysset. Underbar start på helgen. Bakade surdegsbröd igår kväll och det blev riktigt gott. Kunde inte låta bli att blanda i lite solrosfrön och pumpakärnor i och det blev bra tycker jag. Nu gäller det att gå vidare och hålla degen vid liv.Sen blev det promenad och lite snöskottning. Nu väntar jag på att det ska bli repris på sista stenen i damcurlingen så jag får se glädjescener över guldet.


Kan inte låta bli att knäppa kort på honom......

4 kommentarer:

Mona sa...

Bokrea ja... Tänk att det fanns såååå många böcker kvar. Har ännu inte plockat upp dem till allmän åskådan. Gissar att jag kommer smyga in dem en och en i omgångar i bokhyllan (efter jag läst dem), så vi får hålla äktenskapet vid liv =) Bokrean är mitt eldorado på jorden... Tips på att i senaste Hälsa var det special om surdegsbröd, och tips på att starta degen bland annat med plommon. Förstår förresten om du inte kan låta bli att fota "underverket". Han är ju så söt :0)

KarinW sa...

Måste ju hålla med att han är väldigt söt! Du har fått till surdegsbröd du alltså, läste precis hos kalasgott om det och tänkte tipsa dig om sidan men då behövs inte det.
Skööönt med lördag men varför går da´n så snabbt?
Ha det fint/Karin

Kerstin: sa...

Tack för tipsen på surdegsbröd. Verkar vara en djungel att vandra genom för att bli duktig på detta med surdegsbröd. Första gången blev iaf helt ok. Smakade jättebra faktiskt!

Jenny sa...

Åh, det var det sötaste......

Jenny