onsdag 11 juli 2012

HOPPAS ATT NI FINNS KVAR!


Här är det verkligen långa uppehåll på mitt bloggande men det har sina skäl. Jag känner att det är så svårt att fånga tankarna till att bli nedskrivna ord. Blir lite avundsjuk på alla som har förmågan  att skriva av sej.

Min älskade pappa har lämnat oss. Det är en stor saknad efter honom, men samtidigt känner jag en så stor tacksamhet att jag fått ha min pappa så länge, över 50 år. Det är verkligen en stor gåva!

TACK FÖR ALLT!!!
*
*
*
*
*

Min blogg är ju i första hand en fotoblogg men kameran har gått sönder. Idag skickade jag iväg den till Lasses kameraservice och hoppas att det inte kostar en förmögenhet att laga.  Hoppas att den kommer tillbaka snart för det kliar i avtryckarfingret :=))


Det är ju verkligen en otroligt regnig sommar. Jag längtar efter solvarma dagar och ett dopp i det blå. Men i väntan på det sitter jag och hostar och kraxar och lyssnar på bra böcker. 
Jag är med i BUZZADOR  och en av kampanjerna har jag blivit uttagen till: Jag får lyssna till ljudböcker i mobilen under en månad. Härligt! Storytel förser mej med böcker hela tiden! Jag älskar att lyssna till böcker och har alltid en bok på gång. Det här passade mej som hand i handske. 
Men nu undrar jag om det finns fler som vill lyssna på böcker i mobilen. Maila mej i så fall så kan jag skänka en bok till dej som du kan lyssna på. Jag kan ge bort 5 böcker varje dag och du får välja bland 2000 titlar. 

3 kommentarer:

Jannice sa...

Klart vi finns kvar! :)
Jättefin bild på dig och din pappa...
Jag förstår att det kliar i avtryckarfingret så vi får hoppas att du snart får tillbaka kameran. Sen kan du ju få tipsa mig lite också när jag nu äntligen fått mig en systemkamera... =)

Pennans blogg sa...

Det var verkligen tråkigt att höra att din pappa lämnat er, men så fantastiskt att ni fick över 50 år tillsammans! Tänker på dig!
Många kramar!
/Pernilla

Pysselfarmor sa...

ååå nu ser jag vad som hänt! Kramar från mig!//Gun